Handel Spise & drikke Lokalmat Verdal og omegn

Fæby Bryggeri

På kjøkkenet vårt forsøker vi å få fram gode smaker av utsøkte råvarer

Vi lager mat fra bunnen av  for å få fram skamgod smak, gjerne i lag med vårt øl. Vi bruker mye av det vår egen gård, og nabogårdene har å by på. Vi foretrekker rene smaker, former og farger på en ujålete måte.

Vi prøver oss frem til matkombinasjoner som passer til vårt øl og serverer gjerne disse som delemat/sharing sammen med vårt øl. Vi tilbyr gode smaker av Fæby-øl og mat som tre- og femretters menyer, samt vår populære gårdstapas.

Reserver bord for inntil 12 personer: https://faeby.no/bestill-bord/

Vår ølfilosofi

Vår filosofi er å selge ølet direkte til forbruker, fra vårt taproom eller vår gårdsbutikk. På den måten har vi full kontroll lagringsforhold før salg, kontroll på kvaliteten når det når kunden, samt at vi kan gi råd angående mat-og ølkombinasjoner, lagringstid og temperatur. Slik skal vi bidra til skamgode mat- og drikkeopplevelser.

Vi skal ha noen faste ølsorter i gårdsbutikken. Ellers skal vi leke oss, eksperimentere og rotere på utvalget i puben. Ved å gjøre det tror vi det blir artigere for kunden å komme, gang etter gang, samt artigere for oss som brygger.

Gårdsbutikk

Velkommen til vår gårdsbutikk, som ligger i første etasje på stabburet. Her selger vi vårt egetproduserte øl på boks i tillegg til effekter, gavekort, og diverse lokalmat fra kvalitetsleverandører.

Vi har varierte gavepakker som kan passe både for private og bedrifter.

Bilde av tapas fra Fæby