Opplevelser

Privat: Levanger Sommerpark

Velkommen til Levanger Sommerpark 2020. Her vil du finne alt fra høytsvevende karuseller som gir deg skikkelig sug i magen, til noe for de aller minste i familien. Du finner Levanger Sommerpark i flotte omgivelser ved Magneten og Eidsbotn i Levanger.

På et 12.000 kvm stort område på Moan, har Hugos Tivoli, sammen med flere samarbeidspartnere, satt opp en fornøyelsespark for hele familien. Parken inneholder 12 ulike attraksjoner, i tillegg til en rekke andre underholdningstilbud og mat og drikke. Det vil være actionfylt spenning for de fartsglade, men også roligere tilbud for de som kun ønsker å nyte tiden i solen og ta livet med ro.

Levanger Sommerpark er “coronavennlig» og vi har lagt til rette for at det skal være mulig for deg å ta smittevernshensyn.

Vi har god plass, antibac-stasjoner og utvidet renhold. Vi har åpent fra 18. juni – 08. august, alle ukedager fra mandag – lørdag.

Bestill billetter

For booking av billetter og mer informasjon, se parkens nettside.

Levanger Sommerpark finner du like ved E6, i Moafjæra bak Magneten kjøpesenter.

Fotokredit: Hattrem AS

 

Sted

Utenfor Magneten kjøpesenter like ved E6 i Levanger.

Karusellene

Karusellene våre vil se litt annerledes ut enn det du er vant til. For å kunne ivareta smittevernkrav har vi vært nødt til å begrense kapasiteten i mange av karusellene våre. I de karusellene hvor man sitter i enkeltseter vil vi stenge av setene mellom deg og de andre, med mindre dere er i familie. I karuseller som har gondoler er det ditt ansvar at du ikke sitter sammen med mennesker som ikke er i din kohort. Husk 1-m regel.

Disse karusellene finner du i Levanger Sommerpark:
Ingen høydebegrensing:
Soppen (V)
Toget
Tekopper (V)

Min 100cm
Dragen (V)
Piccolino

Min 120 – 125cm
Miami
Waltzer
Twister
Radiobiler
Sky Swing

Min 130 – 159cm
Swing Out
G-Force
Tornado

V = Voksen kan være med.

 

Kulturscene og Turistverter

Vi har vår egen kulturscene hvor det vil gjennomføres 22 arrangement gjennom sommeren. Her vil det bli trylleshow, konserter og annen moro. Scenen er sponset av Sparebank 1 SMN.

 

Vi har også en egen Infobank utenfor inngangen til sommerparken hvor brosjyrer og kart er tilgjengelige med turistverter som kan guide deg til opplevelser i Sommerparken og rundt i Levanger og nabokommuner.  Turistvertene og Inforbanken er sponset av Aasen Sparebank.