Barn & familie

Hugos Tivoli

Tivoliet er Norges største tivoli og består i dag av to ulike avdelinger med ca 50 ansatte. Vi reiser i hovedsak i midtre og nordlige del av Norge, og avslutter sesongen med en sving på vestlandet.

NB! Da Coronaviruset slo seg ned i landet vårt var det mye som ikke ble som normalt. Levangers helt egne tivoli; Hugos Tivoli, kunne ikke lengre reise rundt og spre glede i hele landet og tenkte; da får vi også gjøre noe unormalt. Vi setter opp en fornøyelsespark i Levanger! 
 
På et 12.000 kvm stort område på Moan, har Hugos Tivoli, sammen med flere samarbeidspartnere, satt opp en fornøyelsespark for hele familien. Parken inneholder 12 ulike attraksjoner, i tillegg til en rekke andre underholdningstilbud og mat og drikke. Det vil være actionfylt spenning for de fartsglade, men også roligere tilbud
for de som kun ønsker å nyte tiden i solen og ta livet med ro.
 
Levanger Sommerpark er “coronavennlig» og vi har lagt til rette for at det skal være mulig for deg å ta smittevernshensyn. Vi har god plass, antibac-stasjoner og utvidet renhold.

Levanger sommerpark har åpent fra 18. juni – 08. august, alle ukedager fra mandag – lørdag.

Åpningstider alle dager:
11.00 – 13.00
14.00 – 16.00
17.00 – 19.00

Bestill billetter

For booking av billetter og mer informasjon, se: www.hugostivoli.no/Levangersommerpark.
Levanger Sommerpark finner du like ved E6, i Moafjæra bak Magneten kjøpesenter.

Om oss

Hugos Tivoli er en familiebedrift og eies av Hugos Holding AS. Daglig leder for bedriften er Ida Johansen, utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. En liten “fun fact” er at hun som 26 år gammel også er Skandinavias yngste tivolidirektør, og så vidt vi vet Europas yngste! Sammen med Lisbeth, Håkon og Hugo reiser familien rundt det langstrakte land for å spre tivoliglede! Hugos Tivoli kan tilby et topp moderne tivoli med flere av verdens mest attraktive innretninger for omreisende tivoli.

Vi ønsker deg velkommen til å dele fantastiske tivoliopplevelser sammen med oss!