Handel Overnatting

Valberg Slektsgård

Velkommen til gårds

Her på Valberg Slektsgård på Frosta, har vår familie holdt til i generasjoner. Gården er fremdeles i drift, og sporene etter århundrer med flid og dagligliv er tydelige hvor enn du går. Her venter unike og genuine opplevelser, enten du søker fred og ro, eller om du er av det mer eventyrlystne slaget.

Om du skal arrangere selskap, kurs, konferanse, eller om du ganske enkelt ønsker et avbrekk fra hverdagen sammen med familie og venner, inviterer vi deg til å nyte ekte trøndersk gjestfrihet i stemningsfulle omgivelser!

Valberg Kurs og Konferansesenter

 

– Roger Lein, hva er Valberg slektsgård?

Valberg slektsgård er en tradisjonell gård, hvor min kone Janne Mette og jeg driver med Potet og grønnsaksproduksjon. I tillegg har vi gjort om deler av bygningene til å kunne ta imot folk på ulike selskap her på gården.

-Hvilke selskap kan man ha her?

Man kan ha alIe typer selskap her. I år skal vi arrangere 13 bryllup her. I tillegg tar vi imot folk på bursdager, jubileumsfeiringer, og andre tilstelninger. Eller bare grupper som ønsker å kose seg med god mat

Lager dere mat her også?

Ja, vi har 2 kokker som er ansatt på fulltid her. De serverer ureist mat, som er et begrep på råvarer eller produkter fra Frosta Kommune. Maten lages helt fra bunnen av, med utgangspunkt i disse råvarene. Da kan man nyte et godt måltid først og avslutte med å overnatte her på Valberg.

-Har dere overnatting også?

Jada, det har vi. Vi har til sammen 103 sengeplasser. 53 av disse sengeplassene er fordelt på 6 Norske håndlaftede tømmerhytter, med kjøkken og bad. I tillegg er det 25 dobbeltromrom på vårt nye Gårdshotell, som alle har egne bad. Man kan gjerne overnatte her bare for ei natt, om man ønsker det. Alle er velkommen.

-Hva med møter eller kurs og konferanse?

Det er det som er den største andelen av vår omsetning. Vi har flere møterom som er tilpasset bedriftsmarkedet. Jeg spesiallager tilbud for «Lunsj til Lunsj» grupper eller for dagskonferanser. Har også mange ulike aktivitetstilbud, rundt omkring på bygda, som besøkende grupper kan benytte seg av. Alle typer møter, med eller uten mat kan holdes her.

-Hvorfor kommer folk til Valberg?

Tja, jeg tror at vår kombinasjon med god atmosfære, gjestfrihet, mange overnattings- plasser og ureist mat, er for tiden tydeligvis veldig populært… At vi har andre bedrifter på Frosta som vi kan spille på lag med, er også helt avgjørende for oss. Og også det mangfoldet av ulike typer grønnsaker som er her på Frosta, gjør oss spesielle.

-Kan man kjøpe grønnsaker på gården?

Ja vi har et selvbetjent Grønnsaksutsalg på gården. Her fyller vi opp hyllene med ferske grønnsaker fra gården og omkringliggende naboer. Dette utsalget blir i løpet av Mai måned utvidet og flyttet til den store parkeringsplassen ved låvebygningen. Utsalget er åpent hele døgnet, året rundt. Vi har kortterminal.

– Fortell om den nye interiørbutikken SÅ!

Sommeren 2021 åpnet interiørbutikken SÅ dørene for første gang.  Vi er en liten nisjebutikk hvor du finner litt av hvert både til kjøkken, hage, hus og hytte.  Når vi velger varer til vårt sortiment legger vi stor vekt på kvalitet.  Vi er opptatt av flerbruk og mange av produktene du får kjøpt hos oss har flere ulike bruksområder.  Vi hjelper deg gjerne med ideer!  I tillegg har vi også et godt utvalgt av blomster og krukker for enhver anledning.  På Frosta har vi flere småskalaprodusenter som lager produkter som selges i butikken vår, kom gjerne innom for å ta en titt.  Åpningstidene til SÅ finner du på vår hjemmeside www.visitvalberg.no. Dersom du ønsker å besøke SÅ utenom åpningstiden er det bare å ta kontakt med oss for å se på løsninger.

-Og oppfordringen er?

Ta en tur innom vårt grønnsaksutsalg, eller Ta kontakt, og få en uforpliktende omvisning på Valberg! Håper vi treffes.