Overnatting Skogn

Troset Gård

Troset møtes fjell og skog, himmel og jord, og du får en fantastisk utsikt over Movannet, Markabygda og veien videre mot Nidaros. Gården Troset er en av de eldste bosetninger i bygda, med et restaurert våningshus fra 1780. Gården Troset er fortsatt i full drift, og på sommeren vil du møte både geiter og kyr på beite. Gammel tradisjon og visdom møter moderne tanker og drift. 

Pilegrim på Troset

Landskapet åpner seg på turen ned fra fjellet når du kommer vandrende langs pilegrimsleden fra Munkeby til Markabygda. Her ligger gården Troset somhar overnatting for pilegrimer i grillhytta og i mormorhuset. Her finnes også Troset-klinikken. Du kan få akupunktur og de arrangerer jevnlig kurs i mindfulness og qigong. Les mer: trosetklinikken.no

St. Olavsleden starter i Selånger utenfor Sundsvall og ender i Nidarosdomen i Trondheim. Den følger veien som kong Olav Haraldson reiste da han sommeren 1030 kom tilbake fra Novgorod i Russland for å kristne Norge og gjenerobre den norske tronen. Den 564 km lange pilegrimsleden går fra kyst til kyst – gjennom to land – i fotsporene til Olav den hellige».

St.Olavsleden går rett gjennom gårdstunet på Troset. Det er 100 km fra Troset til Nidaros. Noe som akkurat kvalifiserer til å få Olavsbrevet.

Overnatting

På Troset Gård kan du bo eventyrlig i Grillhytta eller i mormors med alle faciliteter. For den som ønsker et opphold med litt ekstra luksus, kan vi tilby spa med fotbad, fotmassasje, qigong, mindfulness, homeopati og akupunktur.

Mormorhus

Priser pr natt: kr. 411,-
(sesongavhengige priser)

Faciliteter:
Internett, vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøkkenmaskiner, skotørk, internett. Passer til grupper og lengre opphold.

• Delt dusj, wc
• Ta med sovepose eller lei dyner/sengetøy/ håndkle
• Tørrmat og middag forhåndsbestilles

Grillhytta

Priser pr natt: kr. 211,-
(sesongavhengige priser)