Handel Spise & drikke Levanger sentrum Lokalmat

Levanger Lokalmat & utsalg

Spis, drikk og handle med hjem det aller beste Levanger har å by på. Ved torget, i hjertet av Levanger, kan du nyte en deilig lokal pils, smake lokale retter eller handle med deg lokale kvalitetsvarer hjem. I sommer vil vi ha en flott uteservering tilknyttet “Bondens Torg”, hvor lokalmatprodusenter og andre inviteres inn til byen for å vise frem noe av mangfoldet Levanger har å by på.

Om oss

Plassert ved torget, i hjertet av Levanger ligger Lokalmat´n. Her har to damer gjort det til sitt levebrød å samle lokal mat og tradisjoner fra de omkringliggende bygdene som sammen utgjør Levanger kommune.

Levanger har lange røtter som handelssentrum i regionen, kanskje spesielt på grunn av sin nærhet til havet, fruktbare jord og lettdyrkelige landskap, som gjør området til en av de største produsentene av mat i Norge. 

Lokalmat´n jobber for ærlig lønn for ærlig arbeid, vi jobber for mangfold, valgmuligheter, lokal foredling og for ei bærekraftig framtid.

Velkommen til oss! 

Hos oss kan du spise og handle med ekstra god samvittighet. Du kan vite at hver krone du legger igjen, er ei krone som går rett tilbake til lokalsamfunnet. At maten er dyrket på framtidsretta måte og har tatt kortest mulig rute fra jord til bord.

Lokal, ærlig og velsmakende!