Handel Spise & drikke Levanger Moan

Kaffekokeriet

kaffekokeriet

Kaffebar på Levanger med fokus på høy kvalitet, gode råvarer, og bærekraft.

Økologisk kaffe fra Inderøy og verdensmester x 3

Einun sverger til den gamle tradisjonen med å koke kaffe på kjele, og har spesialisert seg på det i så stor grad at han hele 3 ganger  er blitt kåret til verdensmester i kokekaffe.

Einuns kjærlighet og inspirasjon til kokekaffe kommer fra bestemor og den eldre generasjonen i familien. Han forklarer det enkelt: «det var bare sånn de lagde kaffe før». Bestemoren lagde kaffen selv for hånd hver dag, så håndverk det kunne hun, og Einun har definitivt arvet kunsten å lage skikkelig god kokekaffe!   Hos oss på Kaffekokeriet vil det bli mulig å lære seg mer om hvordan du selv kan lage den mest smakfulle kaffen, med litt engasjement og enkle midler hjemme på kjøkkenet, akkurat som bestemor.

Noe godt til kaffen

Utover en kreativ vaffelmeny tilbyr vi også en sunnere type kake og snacks, som også funker fint til både frokost og lunsj. RAW-produkter, som er ubehandlet mat og består av mye frukt, grønnsaker og nøtter, passer til de som ønsker å spise sunnere alternativer. Sammen med sunnere søtsaker er smoothie også en selvfølge i vår meny.   Camilla på idylliske Husfrua Gårdshotell i Inderøy produserer nydelige RAW- kaker og sjokoladeboller for oss.   Kaffekokeriet drives av Inderøy Kaffebrenneri. Interiørarkitektur utført av Studio Strek. Velkommen!

Beliggenhet: 2. etg. på Alti Magneten