Overnatting Åsen

Hammer Gård

Unik fjøsleilighet på Hammer Gård i Åsen. Nybygd tømmerfjøs med egen leilighet på ca. 40 m2 i andre etasje. Panoramautsikt mot både Hammervatnet og inn i fjøset hvor sauene bor. En opplevelse utenom det vanlige.

Leilighet i fjøset

Leiligheten består av et stort rom med sovesofa og spisegruppe i den ene delen, og et godt utstyrt kjøkken og familiekøye i den andre. Leiligheten har ikke oppvaskmaskin, så alt av servise må vaskes for hånd. Det er en TV som gjerne må brukes, men den er foreløbig uten kanaler. Mobiltelefoner kan kobles til WIFI og google chrome slik at gjestene får brukt TV skjermen. Leiligheten har også et lite bad med dusj og toalett. Leiligheten er utstyrt med dyner og puter til gjestene. Stedet skal forlates slik det var ved ankomst. Om ønskelig kan vi sørge for utvask mot pristillegg på 300,-.
Hammervatnet ligger like ved, og det byr på fine muligheter for fiske, båtferdsel, bading og grilling. Vi har en egen bade- og grillplass ved vannet som leietakere kan disponere fritt. Mulighet for å låne robåt, tandemkajakk, flytebrygge og fiskeutstyr. Har også en vedfyrt stamp som kan benyttes mot pristillegg. Ta gjerne kontakt om det er aktuelt.

Hils på sauene

Om ønskelig kan gjestene få komme inn i fjøset å hilse på sauene. På sommeren beiter de fleste av sauene på fjellet, men det vil være
igjen kopplam på gården.

Stedet

Gården ligger like ved E6, 2 kilometer nord for Åsen sentrum. Hvor du også finner togstasjon og Norges skjeveste butikk. Kun 25 minutter fra Trondheim lufthavn, Værnes.
Priser varierer gjennom året fra 800-1200,- pr natt.