Reiseinformasjon

Brustad Busstrafikk

Vi benytter turbusser med høy komfort og sikkerhet. Våre erfarne sjåfører og reiseledere vil sørge for at Dere får en behagelig tur, interessante og trivelige opplevelser.

 

Historien vår startet på Ytterøy

Virksomheten er et familieselskap og ble startet av Kari og Ingvald Brustad med buss- og drosjevirksomhet på Ytterøy like etter krigen. På det tidspunktet var det kun båt anløp, så bilene måtte løftes på land med kran. Når det kom ferje til Ytterøy i 1957 ble virksomheten etterhvert utvidet utenfor øya.

I år er det 50 år siden de foretok sin første lange utenlandstur. I 1960 kjørte de med buss til den franske riviera med Monaco og til sommerolympiaden i Roma. Bussen var en tyskprodusert Borgward som ble kjøpt ny i 1958. Denne hadde bensinmotor på 70 HK! Overnattingen på turen var hovedsaklig telt! Utviklingen i busspark og standard på reisene har endret denne ferieformen radikalt i denne 50-årsperioden.

Vi startet med egen turkatalog i 1982 og reiselysten er stor. Gjennom årene har vi endret reisemål og reisemåte for å tilpasse oss nye reisebehov våre kunder har. Mange ønsker å benytte fly til og fra reisemålene for å redusere reisetiden. Men de ønsker tryggheten som en gruppereise gir med felles opplevelser og hygge med sine medpassasjerer. Videre øker etterspørselen etter ulike cruise, både elvecruise og ordinære cruise på de store hav.