Opplevelser Levanger sentrum Moan Nesset Okkenhaug Ytterøy

Opplev Levanger på sykkel

Levanger på 2 hjul 

Enten du har med egen sykkel eller ønsker å låne en av de mange bysyklene som er plassert ut rundt i kommunen, så er Levanger en sykkelkommune som gir utfordringer for store og små.  

 

Bysykler i Levanger – Gratis bruk sommeren 2020

 

Vil du sykle rundt i Levanger helt gratis for et døgn? Rundt omkring i Levanger vil du lett kjenne igjen de grønne bysyklene som er plassert ut og som kan brukes av alle som ønsker. Sommeren 2020 koster det kun 1 kr å registrere seg som bruker og leien er gratis for de første 24 timene. Registrering og mer informasjon finner du her: 

https://levangerbysykkel.no/ 

 

 

Sykkeltur til Ytterøya 

Ytterøya er kjent som Trondheimsfjordens perle og har en rik historie. Lei sykkel på turistkontoret og start turen med ferga fra Levanger sentrum. Turen passer godt for voksne og barn. Veien er ikke veldig bred, men trafikken er liten. Du sykler langs velpleide gårder, dyr som beiter og alltid en flott utsikt mot fjorden og fastlandet.  Det er 27 km vei på Ytterøya og du finner både fantastiske Instagramplasser og plasser som gir ro i sjela enten det er langs de grønne jordene, de flotte gårdene eller nydelige badeplasser. Du kan leie el-sykler på Ytterøya som kan fraktes til fergeleiet ved din ankomst til øya, ta kontakt med Ytterøy Sykkelutleie.  Fotokred: Visit Innherred

 

Sykling i terrenget 

I området rundt Skallstuggu og Hårskallen er det grusveier og stier som gir opplevelser for alle ferdighetsnivå. Dersom dere ønsker tilrettelagte turer anbefaler vi at dere tar kontakt med Skallstugguhttps://www.skallstuggu.no/turopplevelser 

Dersom du ønsker å utforske terrenget på egen hånd kan du laste ned appen MTBMap, hvor det ligger mange spennende terrengruter både i nærhet av byen, på skogsveier og stier. 

 

Gratis leie av sykkel på Utstyrsbua 

Utstyrsbua kan du leie sykler gratis for flere dager!

 

Her finner dere en oversikt over ulike sykkelforslag i Levanger og nabokommunen Verdal: 

http://gamle.levanger.kommune.no/kart/diverse/kart_sykkelturer.pdf 

 

El-sykler kan også bookes hos Visit Innherred: https://visitinnherred.com/sykkelutleie/