En gang var det krig. En vandrende omvisning for barn.

Billett kr. 100,-

Ledsagerbevis godtas. Billett fåes hos Kultar sine utsalssteder eller ved å ta kontakt.  Av smittehensyn må alle billetter forhåndskjøpes og det er et begrenset antall billetter tilgjengelig.

Arrangementet er tilrettelagt for rullestolbrukere.

 

DATO:

lørdag 5.6, kl. 12:00

søndag 6.6, kl. 12:00

lørdag 12.6, kl. 12:00

søndag 13.6, kl. 12:00

 

Ønsker du å ta med barna til museet på Falstadsenteret, men er usikker på hvordan den vanskelige tematikken omkring andre verdenskrig, fangehistorie, motstandskamp og nazisme forklares til yngre besøkende?

Under kulturuka i Levanger og i sommersesongen vil vi tilby en vandrende omvisning tilpasset barn i barneskolealder. Under omvisningen vil vi komme inn på tematikk og begrep som krig, nazisme, fangeleir, fangehistorie og gjenstander laget av fanger. Barna vil på slutten av omvisningen få mulighet til å delta i en kreativ liten workshop.

Andre verdenskrig og Falstads krigshistorie er på mange måter en tung og vanskelig tematikk å bevege seg inn i for alle, uansett alder. Vi vil på best mulig måte tilpasse språk, tematikk og forklare i konkrete former og i de store linjer.

Vi gjør oppmerksom på at omvisningen er tilrettelagt barn i barneskolealder, men oppfordrer foreldre/foresatte til selv å vurderer sitt barns nivå.

Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt med vår resepsjon på telefon: 7402 8040 eller e-post: post falstadsenteret.no.

 

Kilde: Kultar.no