Barn & familie Levanger sentrum

Levanger ungdomshus

Levanger ungdomshus er et kommunalt fritidstilbud for barn og unge mellom 13 og 18 år. (Fra du begynner på ungdomsskolen og til den dagen du blir 18år) Tilbudet er politisk og religiøst uavhengig, og naturligvis rusfritt.

Levanger ungdomshus er ett sted der du som ungdom kan komme å henge og bare være, eller benytte deg av alle tilbudene våre. Du bestemmer! Her finner du alltid trygge voksne, vi er alltid 3 personer på jobb hver åpningskveld.

Vårt mål er å være et komplementerende fritidstilbud der DU bestemmer innholdet. Vi skal være et trygt sted, en møteplass, vi skal være mangfoldig, og med gode opplevelser. Vi ønsker å være en uformell men trygg arena, der vi kan lære av hverandre, og der vi er åpne og spontane.

Hos oss finner du ett fullt utstyrt bandøvingsrom, trommerom, spill som playstation 4 og wii U, DJ-utstyr, PCer med internett-tilgang, sjongleringsutstyr, brettspill, kortspill, musikkanlegg, biljard, airhockey, div utstyr til å bruke utendørs (baller, freesbee, skateboard osv). Vi har kameraer og programvarer til bilde og filmredigering, og vi har ett kjøkken vi bruker så ofte som mulig!

Vi arrangerer også større og mindre arrangement og utflukter f.eks i forbindelse med merkedager og ferier. The Happening, Ung sommer, alpinttur i vinterferien og UKM er noen eksempler på andre ting vi også driver med.

Åpningstider, Kirkegata 11:

Mandag
18.00-21.00

Torsdag
18.00-21.00

PS: Vi følger skoleruta, helligdager og skoleferier er det derfor ikke ordinær åpningstid. Vårt tilbud er dessuten GRATIS!