Overnatting

Scandic Stiklestad

Interiørbilde fra Scandic Stiklestad

Besøk stedet der det mest kjente slaget i norsk historie fant sted. Nyt en god natts søvn i et av våre moderne og innbydende rom, og la vårt kreative kjøkkenpersonale tilberede et deilig måltid.

I vår restaurant Skalden kan du nyte deilige retter tilberedt av våre flinke kokker på kjøkkenet. Nyt lunsj, en tre-retters middag eller buffeten vår. Gå ikke glipp av de deilige dessertene. Baren vår serverer kaffe og annet godt drikke i tillegg til snacks. Perfekt etter en dag fylt med aktiviteter og opplevelser her på Stiklestad. Du kan holde et møte for opptil 280 deltakere i et av våre 8 møterom. I tillegg til å være en interessant bygning på grunn av både form og innhold, er våre moderne fasiliteter og gode restaurant verdt et besøk. De romslige hotellrommene er komfortable og flott innredet, og konferanserommene er lyse og luftige. Vi tilbyr gratis utendørsparkering for gjester som ankommer med bil. Alle våre møterom har gratis WiFi og moderne konferanseutstyr.

Slaget på Stiklestad, kanskje det mest kjente slaget i norsk historie, fant sted her. I samarbeid med Stiklestad Nasjonale Kultursenter tilbys en rikholdig opplevelsesmeny året rundt. Du vil finne mange aktiviteter for hele familien både på Stiklestad og i nærområdet. I tillegg til alt som skjer på Stiklestad Nasjonale Kultursenter, kan vi også anbefale aktiviteter som fotturer og skiturer, for ikke å glemme golfbanen som ligger bare 9 km unna.