Verdal Verdal og omegn

Stiklestad golfklubb

Bilde av spillebanen Stiklestad Golfklubb

“Her på Stiklestad Golfklubb er alle velkomne. Vi er en breddeklubb med aktiviteter for alle, uansett hvem du er eller hvor gammel du er.” (daglig leder Petter Hagström)

18 hulls Golfbane
Vår bane er en av Norges flotteste 18 hulls baner, beliggende på en halvøy innerst i Trondheimsfjorden, kjent for sine gode forhold og nydelige omgivelser. Hos oss blir man alltid gott mottatt! Vi har høye ambisjoner om å yte god service, i et hyggelig miljø hvor alle føler seg sett og ivaretatt. Vi fikser det meste! På klubbhuset finner du vår kafé som selvsagt er åpen også for de som ikke spiller golf. I klubbhuset har vi også en velsortert proshop med kvalitetsprodukter. Kafeen og proshopen drives av golfklubben og alt overskudd går direkte tilbake til driften av klubben. Stiklestad Golfklubbs golfbane ble anlagt og først tatt i bruk som korthullsbane (6 hull) høsten 1993. I 1999 startet opparbeidelse av nåværende hull 1-9, som ble offisielt åpnet 12. juni 2001. Byggingen av hull 10-18 startet i 2006 og de siste 9 hullene ble tatt i bruk i juni 2008.

Medlem
Vi ønsker alltid at flere skal oppdage vår fantastiske idrett og legger til rette for at nye golfere skal få den opplæring de trenger og bli integrert i det hyggelige miljøet. Vi har aktiviteter for alle kategorier av golfspillere i alle aldre. Juniorgolf, seniorgolf, morsomme turneringer og mye mer.

Gjest
Som gjest skal du reise hjem med et smil om munnen. Du er overveldet over banens kvalitet og de nydelige omgivelsene. Neste besøk blir planlagt i bilen på tur hjem. Hjertelig velkommen til Stiklestad golfklubb!

Her har du baneguide – Les mer på Stiklestad Golfklubb sine sider!